Taklampor

UMAGE / VITA Conia Mini lampskärm - Vit
UMAGE / VITA Conia lampskärm - Vit

Exklusiva lampor

En vacker eller effektfull lampa blir naturligt ett blickfång i det rum där det placeras. Genom ljus är det enkelt att skapa stämning hemma. I den här kategorin hittar du exklusiva lampor i många olika utföranden. Gemensamt med alla är deras goda kvalitet och utsökta design. Låt lampan stå i fokus.

En kontemporär eller klassisk lampa

Oavsett om du har ett hem som är inrett i en klassisk stil eller om din bostad går åt det mer kontemporära hållet kan du nästan garanterat hitta en lampa som passar hos oss. Våra exklusiva lampor är tillverkade av olika formgivare och håller utmärkt kvalitet, både när det kommer till design och kvalitet. Skapa en modern ljuspunkt med en skulpterad lampa i olika skikt eller lek med ljuset som kommer från en lampa tillverkad av textil eller fjädrar. Här finner du lampor som passar att hänga över köksbordet, i vardags- eller sovrummet och som tak- bords- eller golvlampa.

Välj lampa efter önskad effekt

Innan du köper din lampa kan du fundera på vad för slags ljus du behöver. Vissa lampor ger ifrån sig mer ljus än andra och ljuset faller även på ett visst sätt beroende på vilken form lampskärmen har. Ovanför köksbordet är det många som vill ha en lampa med en öppen botten, just för att ljuset sprider sig över hela bordet. I vardagsrummet är det vanligt att ha mer avlånga eller runda former eftersom det ger ett mjukt ljus. Missa inte att några av våra exklusiva lampor går att använda både som tak- och golvlampa. Tack vare det kan du skapa en effektfull kombination som binder ihop rummets design.

Sköt om din nya lampa

Några av våra exklusiva lampor måste monteras ihop innan de kan användas. Det är enkelt att montera ihop dem och det medföljer instruktioner i leveransen. Tänk på att om du måste göra en elinstallation innan du måste hänga upp lampan så måste det genomföras av någon som är behörig elektriker. Hur du rengör din lampa beror på vilken modell av lampa du har. Vanligtvis räcker det att bara damma av den vid behov. En dammvippa kan vara bra att ha då. Använd enbart den eller de typer av glödlampor som passar till din lampa.

Exklusiva lampor som håller god kvalitet

Våra exklusiva lampor har valts ut tack vare deras stiliga design och funktionalitet. Kombinera lyxig design med ett vackert ljus för att skapa ett inbjudande hem genom våra lampor. Vi erbjuder alla våra kunder 2-4 dagars leverans på våra produkter.