Brasa & Eldstad


Eldställ och eldverktyg

Det finns fler olika varianter av eldställ och eldverktyg. De flesta är stilrena, funktionella, vackra och blir som en egen inredningsdetalj i ditt hem. Du som har en öppen spis och vill ha lyxiga och exklusiva redskap att sköta om den med har kommit helt rätt. Vi satsar på kvalitet och snygg design.

Vi har olika kombinationer

Eldställ och eldverktyg i rostfritt stål erbjuder exklusivitet för alla hushåll. Behöver du en borste att sopa undan sot med eller ett verktyg att peta in veden med i din öppna spis så hittar du detta här. Vi kan erbjuda dig flera olika kombinationer av eldverktyg. Vi har eldverktyg med två, tre, fyra eller fem delar. Vi har också gnistskydd och vedkorg som gör det till ett komplett och vackert set att ställa vid spisen. Våra eldstadsverktyg är mestadels tillverkade i rostfritt borstat stål och några har även vackra detaljer i frostat glas.

Eldstadsverktyg som gör ditt hem komplett

Eldställ och eldverktyg kan användas på många sätt då man kan behöva borsta bort glöd från golvet eller peta in en vedpinne i kaminen. De har alla en stilren design vilket gör att de passar lätt in i alla vackra hem. Med sin praktiska upphängningsanordning hänger du dem enkelt på plats. De är lätta att hantera och du riskerar inte att bränna dig då handtagen är långa och mycket greppvänliga och säkra. Du kan med fördel placera dem i en annan del av rummet om de inte fungerar att ha ståendes vid brasan.

Väldigt enkla att rengöra

Eldställ och eldverktyg står väldigt stadigt bredvid din öppna spis och hjälper dig att sköta om din eldstad på allra bästa sätt. Vi rekommenderar att du inte har dem stående alltför nära brasan så inte redskapen blir uppvärmda. Då är det lätt att du bränner dig när du väl ska använda dem. Om de blir smutsiga är de väldigt enkla att torka av med en fuktig trasa eftersom de består av rostfritt stål och inte drar till sig smuts i onödan. Vid omsorgsfull användning kommer dina eldstadsredskap att hålla i många år framöver.

Eldställ och eldverktyg för alla hem

Vi på Lyxdesign satsar på exklusiva attiraljer till ditt hem och våra eldställ och eldverktyg är inget undantag. De både känns och är lyxiga och utgör en vacker inredningsdetalj i ditt hem