Papperskorgar & Tillbehör


Exklusiva papperskorgar

I ett väldesignat hem är allt genomtänkt och varenda sak som placeras i rummen har en lyxig känsla. I den här kategorin hittar du exklusiva papperskorgar i olika storlekar och med olika färger och former. Oavsett om du behöver en fin papperskorg till kontoret eller till hemmet hittar du den här.

En lyxig detalj

I vårt sortiment av exklusiva papperskorgar hittar du en del som är tillverkade av rostfritt stål. Papperskorgar som är tillverkade av rostfritt stål ger ett mycket mer lyxigt intryck än de som är tillverkade i plast. Rostfritt stål är ett hållbart material som är lätt att rengöra, samtidigt som materialet ger ett stilrent utseende. Oavsett om du föredrar en papperskorg med lock eller en utan finner du den här. Det finns både stora och små varianter att välja mellan och en del passar bäst på kontoret medan andra gör sig väl inne på badrummet.

Låt papperskorgen stå framme

När man vill designa med helhetsintrycket av hemmet i åtanke ska man inte glömma bort detaljerna. Papperskorgar är ofta en nödvändig sak att ha framme, men man bör även se till att den papperskorg man väljer passar in i bostadens övriga inredning. Exklusiva papperskorgar behöver inte gömmas undan, utan deras stilrena utseende gör att de kan stå framme i det rum där de placeras. För de utrymmen där mycket papper slängs, till exempel i kontor, finns det stora och stilrena papperskorgar att välja mellan. Till badrummet kan man med fördel välja en liten papperskorg med lock.

Sköt om din papperskorg

Om papperskorgen uteslutande används till papper behöver man inte sätta in en plastpåse, utan vill man hellre slänga papper direkt i papperskorgen går det bra. I de exklusiva papperskorgar som placeras i badrummet ska man dock alltid ha en plastpåse i, på grund av hygieniska skäl. Om din papperskorg är tillverkat i rostfritt stål kan det bli fingeravtryck och andra märken på den. Ta gärna bort dessa så fort som möjligt eftersom det är lättare att få bort dem när märkena precis har uppstått. Du kan använda speciella rengöringsmedel för rostfritt stål, en lösning av ättika och vatten eller en mikrofiberduk.

Exklusiva papperskorgar för ett elegant rum

Kombinera en praktiskt lösning med stilren design genom att köpa en av våra exklusiva papperskorgar. Detaljerna gör rummet och genom att välja produkter från våra leverantörer vet du att du handlar kvalitet.