Skålar & Brickor


Brickor och serveringsfat

Till en snygg och lite lyxigare dukning är det fint med serveringskärl som har den rätta stilen. I vårt sortiment finns det exklusiva brickor och serveringsfat från de absolut kändaste märkena. De passar till varje festsammanhang samt gör den enklaste vardagsmiddag härligt lockande. Dessa är också mycket vackra produkter i inredningen.

Mycket användbara i hemmet

I alla hem behövs det både brickor och serveringsfat och varför nöja sig med dem som finns i var och var annat hem. Våra synnerligen läckra brickor och fat har det lilla extra som gör skillnad i vardagen. Serien Blomus bjuder till exempel på tvåvånings-bricka Diola som är en snygg kombination av rostfritt stål och trä, samt brickan Pegos som på ett modernt sätt kombinerar plast och rostfritt stål. Även Basic bjuder på synnerligen lyxiga brickor i matt design. Dessa finns att köpa i många olika storlekar. Grilltallrik Gense kommer att bli en stor favorit till sommarens grillfester.

Snygga och praktiska i inredningen

Att ha brickor och serveringsfat som en del av inredningen har blivit allt vanligare och det är något man kan se i så gott som varje inredningstidning. Snygga serveringsfat som dignar av fräscha frukter eller vackra blommor och brickor som står lite varstans i hemmet dekorerade med blockljus och vaser. Att göra dessa till en del av inredningen är ett enkelt sätt att få en mer exklusiv känsla i hemmet, samtidigt som det ser ombonat och inredningsmässigt välorganiserat ut. Brickor och olika serveringsfat är även behändiga förvaringsplatser till exempel på en skänk i hallen, där man ofta behöver en avställningsyta för till exempel hemnycklar och annat viktigt.

Skötselråd för produkterna

Våra produkter är högklassiga och är därför detaljer i ditt hem som du verkligen kommer att gilla. Genom att vara mån om dem och sköta om dem på bästa möjliga sätt, kommer du att ha nöje av dem flera år framåt. Du tar bäst hand om brickor och serveringsfat i rostfritt stål genom att skonsamt diska av dem för hand med varmt vatten och diskmedel eller enbart genom att torka av dem med en fuktig duk. Förvara dem gärna så att de inte råkar skrapas mot andra kärl och på så sätt bli repiga.

Brickor och serveringsfat

Vi på lyxdesign.se vill se att du på ett snabbt och behändigt sätt kan köpa dig de mest exklusiva märken när det gäller brickor och serveringsfat. Vi erbjuder lyxiga produkter till ditt hem. Hos oss får du fri frakt vid en order på minst 500 kronor och vi levererar snabbt.