Alla hjärtans dag-presenter

BLOMUS Cioso vinställ till väggen - Rostfritt stål

Alla Hjärtans dag present

En bra alla hjärtans dag present ska gärna uppmuntra till en trevlig aktivitet i hemmet på tu man hand eller i ett mindre sällskap. Vi har valt ut exklusiva artiklar från några av våra favoritvarumärken.

Design med det lilla extra

I kategorin alla hjärtans dag present hittar du elegant designade föremål som kan sätta guldkant på såväl vardagen som de där unika tillfällena som etsar sig fast i minnet. Romantiska lyktor, vackra glas och karaffer finns med i vårt urval av gåvor som vi tycker passar att ge bort på alla hjärtans dag, en högtid som ursprungligen firades till helgonet Sankt Valentins ära.

Användbara och vackra föremål

En citruspress som är så snygg att du alltid vill ha den framme kommer garanterat oftare till användning än om du stuvar in den i ett skåp. Köper du en alla hjärtans dag present av oss rekommenderar vi att att du har den i ett snyggt vitrinskåp eller på en öppen hylla där du lätt kan nå den. Alla artiklarna i kategorin ser fantastiska ut samtidigt som de är användbara.

En gåva som varar

Vi säljer bara kvalitetsobjekt som gjorts för att hålla länge. Givetvis ska du ta hand om till exempel dina vinglas och diska dem enligt instruktionerna. Kannor kan behöva behandlas med kalkborttagningsmedel för att bli som nya. Vi skickar din alla hjärtans dag present med gratis frakt om den kostat över 500 kronor.