Bröllopspresenter

Vi har samlat ihop produkter som passar perfekt att ge bort i bröllopspresent. Välj och vraka bland exklusiva produkter från både välkända varumärken och även mer nischade varumärken. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med att välja så hjälper vi till. 

CULINARY CONCEPTS - Large Octopus - Champagneskål - Bläckfisk
Orrefors - Carat Klotvas - Liten
Orrefors - Amor Vincit Omnia Vinglas 2-pack
Orrefors - Street Champagneglas
Orrefors - More Champagneglas 4-pack
Orrefors - Street Ishink
969 kr 1 290 kr

Det är underbart att gå på bröllop och minst lika roligt kan det vara att köpa bröllopspresenter till det par som ska gifta sig. Bröllop är en stor händelse i livet och då passar det bra med en exklusiv present.

Passande presenter till bröllopsparet

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska ge brudparet. Ett tips är att fokusera på att ge presenter som kan komma till användning även efter att smekmånaden är över. Några exempel på passande bröllopspresenter är flaskkylare, fondueset med värmeställ och andra produkter som passar till det blivande parets hem. Varför inte vinglas med parets namn och bröllopsdatum ingraverat?

Mixa olika presenter

Främst kan det vara en idé att införskaffa bröllopspresenter som både kan nyttja. Det är ofta en fördel om båda parter kan använda presenten tillsammans. Varför inte satsa på ett lyxigt bestickset eller en äppleskivepanna? Ett vackert vinställ och några exklusiva viner kan också vara ett tilltalande alternativ. Om brudparet har en vedspis kan vackra och stilrena tillbehör eller en vedkorg passa bra.

Informera om skötsel

Beroende på vad du införskaffar till bröllopsparet är det viktigt att meddela vad produkten behöver för skötsel. Eftersom dina bröllopspresenter är lyxiga och exklusiva kan de kräva lite extra omvårdnad, till exempel handdisk istället för maskindisk om det gäller glas eller bestick.