Dop

Utvalda produkter som passar perfekt för doppresenter. Välj bland exklusiva märken som håller hela livet. 


När det är dags att välkomna nyfödda bebisar till världen med presenter och dopgåvor hittar du alltid någonting som passar hos oss. Ekologiskt fårskinn för bebisen att ligga på tillhör en av de mer populära gåvorna.

Gåvor för bebisen

Dopgåvor kan vara vackra prydnadsföremål som kommer att följa barnet genom resten av livet. Lämpliga gåvor kan också vara praktiska och användbara och till den kategorin hör tallrikar, bestick och serveringsskålar i vackra mönster och tåligt material framtagna för våra allra minsta. Det kan även vara kläder och leksaker som följer med barnet under uppväxtåren.

Inred för nykomlingen

Det är roligt med dopgåvor för inredning av barnrummet där den kommande familjemedlemmen ska bo. Prydnadssaker eller leksaker med pedagogisk användning, som mobiler att hänga över sängen eller skallror för den lille att fascineras av. Det är verkligen roligt och inspirerande att köpa presenter till små barn och nyfödda bebisar. I vårt utbud finns det mycket att hämta inspiration ifrån.

Den första presenten

Den första presenten till en nyfödd lägger man alltid ner lite extra tid på. Det är något alldeles speciellt med dopgåvor och babyshowers. Att satsa på kvalitet och artiklar i hållbart material är att visa omsorg om den kommande eller nyfödda bebisen.