Födelsedagspresenter

Utvalda födelsedagspresenter så att ingen ska bli besviken. 

Orrefors - Street Ishink
969 kr 1 290 kr
Orrefors - Street Champagneglas
Orrefors - More Champagneglas 4-pack
Orrefors - Carat Klotvas - Liten
Orrefors - Amor Vincit Omnia Vinglas 2-pack

Födelsedagspresenter

Fyller någon i din närhet år snart? Då är det dags att fundera på födelsedagspresenter. Gör personen glad genom att köpa en exklusiv och stilren inrednings- eller köksprodukt till hemmet!

Produkter till hemmet i exklusiv design

Produkter till hemmet kan de allra flesta ha nytta av, vilket gör att de passar utmärkt som födelsedagspresenter. Vad sägs till exempel om köksredskap eller ljushållare i det stilrena och trendiga materialet marmor? Eller varför inte utöka personens samling av dricksglas? Den enkla och exklusiva designen på produkterna gör att de passar i de allra flesta hem.

Ge hemmet ett lyft

Genom att satsa på födelsedagspresenter inom kategorierna inredning och köksredskap kan du snabbt hjälpa en vän eller familjemedlem till ett snyggt lyft i hemmet. Pryd vardagsrumsbord, fönster och hyllor med ljusstakar och lyktor, eller satsa på kannor och koppar som är lika snygga som praktiska. Det breda produktutbudet gör att du kan hitta något till hemmet för alla behov,stilar och smaker!

Skötselråd för olika produkter

Ta alltid reda på hur ditt val av födelsedagspresenter tas hand om på bästa sätt. Vissa av våra glasprodukter bör till exempel diskas för hand, medan andra tål att diskas i diskmaskin. Med en lätt fuktad trasa kan du snabbt torka av ljushållare och ljusstakar från damm och smuts.