Push-present

BLOMUS Cioso vinställ till väggen - Rostfritt stål

Push-out gifts

Att ge bort push-out gifts är något som blivit mycket populärt i Sverige under senare år. Det är kort sagt en gåva till en nyförlöst kvinna. Det finns få tillfällen i livet då en lyxig present är mer uppskattad än den efter en förlossning.

Den perfekta push-presenten med guldkant

När man ska välja push-out gifts bör man tänka på att låta den nyblivna mamman få unna sig lite lyx och avkoppling. I vårt sortiment av push-presenter finns stilfulla champagneglas, stilrena rödvinsglas, smakfulla vattenkaraffer och utsökta besticksamlingar. Oavsett vilken produkt du väljer att ge bort så präglas samtliga av dessa av kvalité och smakfull design som kommer att uppskattas av mottagaren - eller varför inte unna sig själv ett par designade vinglas?

Häng upp vinglasen snyggt med vinglashållaren

Om man väljer att ge bort smakfullt designade champagneglas som push-out gifts så är det ultimata tillbehöret till dessa en snygg vinglashållare. Våra vinglas kan man stolt visa upp och ett vägghängt vinglasställ lämpar sig ypperligt även som dekoration i både köket och i allrummet. Där finns de lätttillgängliga och väl synliga att betrakta. Även om de används sällan så utgör de en rolig detalj i inredningen.

Enkla att rengöra

Det bästa sättet att rengöra de champagne- eller vinglasen man fått som push-out gifts är att handdiska de. Om man diskar glasen i diskmaskinen så kan det lämna tråkiga fläckar efter sig. Låt även glasen få torka ordentligt innan de ställs tillbaka på sin plats.