Om LyxdesignVarmt välkommen till oss på Lyxdesign.se. Vi strävar efter att kunna erbjuda lite extra lyx till ditt hem direkt från nätet. Vi har samlat ihop produkter från de mest exklusiva märken och leverantörer för att få till en unik känsla av lyx och design. Hos oss kan du handla i lugn och ro samt kan hitta allt från stora flådiga kristallkronor till exklusiva bestick i guld. Lyxdesign är en liten verksamhet och tar gärna emot all feedback från dig som har hittat hit. Har du rekommendationer om vilka produkter som skulle kunna passa oss eller synpunkter så är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så svarar vi gladeligen.


Idag jobbar vi med utvalda varumärken som vi tycker passar in både när det gäller design, kvalitet och form. För närvarande jobbar vi med Gense, Blomus, Vita Copenhagen, Svensk Marmor, Krebs, LottieH och Mypashmina. Kolla gärna in mer info om dem under våra varumärken. Finns det önskemål om vi ska ta in andra varumärken som passar in i vår butik så får ni gärna höra av er med förslag. 


Bolaget som driver verksamheten Lyxdesign heter LYXD Sverige AB (556961-5494). Vår kundtjänst strävar efter att hjälpa er med eventuella frågor och funderingar direkt via vår chat, eller  inom några timmar på mail. Vi har idag ingen telefonsupport men om du vill bli uppringd ändå är du välkommen att skicka ditt telefonnummer till oss på mail eller via vårt kontaktformulär.

Företagsinformation

LYXD Sverige AB

Organisationsnummer: 556961-5494

Adress: Svartfåravägen 6, 184 61 Åkersberga

Mailadress: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/lyxdesign.se


Lyxiga hälsningar,

Gänget på Lyxdesign.se