Leonardo

Exklusiva glas med unik design

Varumärket Leonardo har exklusiva kristallglas till de eleganta middagarna av absolut bästa kvalitet, där varje glas har sin egen själ. Varumärket erbjuder ett stort sortiment för både vardag och fest, allt ifrån vaser till expressoglas och champagneglas och mycket mer. Allt är i finaste kristall samt är hållbart för flera generationer framåt.

Leonardo - Europas ledande varumärke inom glas

Varumärket Leonardo står för perfekt perfektion, är högkvalitativa med det där lilla extra. De erbjuder ett unikt urval av fina vinglas och porslin, ljusstakar, blomstervaser, glittrande smycken och glamourösa dekorativa föremål. Spana in den färgglada Colori di Leonardo-serien samt Ooh Magico koppsamlingen som ändrar sin färg när du serverar varma drycker. Varje år så skapas 800 nya produkter som ska motsvara de nuvarande trenderna samt den typiska Leonardo-designen. Varje år skapas 800 nya produkter som motsvarar den typiska LEONARDO-designen och nuvarande trenderna.

Glasen för alla tillfällen

Leonardo vill skapa unika livsstilsprodukter som inspirerar och glädjer samt motivationen till att kombinera kvalitet och design med speciell perfektion. Utbudet av smycken bekräftar både honom och henne med mousserade glaspärlor, markglas och massivt rostfritt stål, som skapar oemotståndliga mönster. Varumärket skapar stilvärldar som alltid är aktuella, nyaste tekniken som ständigt utvecklas samt fastställer trender. För varumärket är det viktigt att kunna transportera känslor för att harmonisera funktionaliteten och designen samt att kunna skapa spännande dekorationer och arrangemang.