Räder

Räder - unkikt handgjorda produkter med lyx

Räder är ett stort varumärke som levererar accessoarer och gåvor. Produkterna är unikt designade hantverk, som skapar en egen och personlig känsla. Hos oss hittar du massor av olika produkter som är perfekta att ge bort som gåvor eller något att köpa till dig själv. Det finns både inredningsdetaljer, accessoarer och andra unika och vackra produkter hos varumärket.

Räder - ett tyskt varumärke

Varumärket öppnade sina portar den 1/1 1968 av Hartmut Räder, som ville skapa känslomässiga produkter som man använder under vardagen, men med snyggare och härligare design. Han började då producera enkla produkter som han tillverkade för hand. Därefter skapades mer och mer vykort och andra kort som fick företaget att växa under 1980-talet. Idag har företaget en av marknadens ledande försäljare av accessoarer och gåvor.

Helt unika och personliga produkter

Räder är verkligen unikt i sig. Man kan se att produkterna är speciellt utformade i unika och personliga former och designer. Man möter massor av olika material som är skapade, men mestadels ger produkterna en känsla av hem och frihet. Eftersom produkterna ser så ordentligt skapade ut så blir det en härlig, exklusiv känsla som skapar lite mer hemmakänsla men samtidigt lyx i vardagen. Du har dessutom möjlighet att ge bort dessa lyxiga varor i present eller behålla dem själv.