Blomus

Rena material i snygg design för hemmet

Blomus vackra och stilrena inredningsföremål finner en plats i varje hem. Praktiska produkter i genomtänkt design och rena former, där materialen lyfts fram, är vad som tydligast kännetecknar märket. En diskret känsla för stil och kvalitet gör att märkets lyxiga kökstillbehör, vackra prydnadsföremål och snygga förvaringslösningar för hemmet ständigt får nya beundrare.

Prisade Blomus har gedigen erfarenhet av design

Med en storartad nylansering 2010 siktar man mot en ljus framtid inom designvärlden och har redan fått flera utmärkelser. Företaget som i dag bär namnet Blomus har dock arbetat med produkter i metall sedan 1921 - det är därför med både gedigen erfarenhet och en ny, fräsch inriktning som detta prisade märke vinner ny mark. Under åren har man arbetat med koppar, mässing och tenn, för att numera tillverka produkter för hemmet i en mängd material, varav rostfritt stål är ett av de främsta. Här hittar du dekorativa och stilrena produkter för varje vrå i hemmet, från kontoret till barskåpet.

Vackra produkter för ett hem med tidlös stil

Blomus produkter står för en tidlös och stilren känsla av kvalitet. I enkla, rena material som rostfritt stål, glas och betong skapar man inrednings- och bruksprodukter som ger hemmet en exklusiv touch, i en design som känns högaktuell. Men detta är samtidigt föremål med en diskret charm som håller över tid. Medvetna val av material och ytbehandlingar ger vackra produkter som ofta både fyller en funktion och pryder sin plats, för att ge ditt hem en lite lyxigare känsla även till vardags.

BLOMUS Faro ljuslyktor - Frostat glas, 3 st