Zone

Ett inspirerande varumärke att räkna med

Zone Denmark tolkar trenderna och utvecklar det med hjälp av sitt tydliga DNA med nya idéer, mönster och innovativa designer och detaljer. De skapar produkter som ska passa det moderna hemmet med inredningsprodukter som handdukar, tandborstmuggar, grytunderlägg, diskborstar och mycket mer. Förnya ditt hem enkelt och snabbt med exklusiva produkter från det danska varumärket

Zone Denmark - funktionell design för alla

Från Bovictus i Danmark kommer varumärket Zone och har sedan 1990-talet erbjudit mängder av väldesignade produkter till hemmet. Deras mål är att skapa produkter med en kombination av unika designer och funktionalitet. Syftet med varumärket är att inspirera skapande och nyfikenhet med sitt spännande och trendriktiga material och färger. Att erbjuda sina kunder en härlig upplevelse genom sina prisvärda produkter är ambitionen hos varumärket.

Produkterna som stilmässigt går tillsammans hand i hand

Varumärket Zone skapar glädje och harmoni med deras unika design som passar många olika smaker. Främst så är det inredningsdetaljer för kök och badrum som varumärket erbjuder, där materialet och produkterna är nyskapande med innovativa designer. De levererar varje säsong nya och spännande färgrika föremål och storsäljare som skapar kreativitet i hemmet. Zone har en tydlig och stark identitet samt är ett prisvärt varumärke med skandinavisk design som passar de flesta.